Veinikoolitus

TOIDU JA VEINI KOKKUSOBIVUS!

Miks vahel võib sama vein olla suurepärane ja teinekord täiesti ebameeldiv?

Koolituse käigus saate võimaluse ise praktiseerida, kuidas erinevad toiduained muudavad veini maitset lausa uskumatult. Kogenud sommeljee näpunäidete järgi saab võrrelda nelja erinevat veini: rose, merlot, cabernet sauvignon ja chardonnay. Lisaks veinile pakutakse valikut toiduainetest, mille koosmõju veiniga on võimalik testida.

Koolitust aitab paremini jälgida illlustreeriv slaidprogramm.

Koolituse kestvus 1,5 h.

Minimaalne osalejate arv 8 inimest.

Täpsem info veinikoolituse kohta telefonil 444 3412 või e-mailil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.